ACTA D'ENTREGA DE PREMIS

Aquest és el III Concurs Literari Jordi Pujiula que hem organitzat amb la mateixa il·lusió i motivació que el primer.
En Jordi Pujiula, marit, pare, psiquiatre, company i amic, és el motor d'aquest concurs, amb la seva tasca com a psiquiatre treballava cada dia perquè les persones amb un trastorn mental visquessin amb la màxima qualitat. Possibilitar que persones en aquesta situació participin en un concurs literari, és un pas més cap a la inclusió i, per tant, aquesta continua essent la nostra tasca dia rere dia.
Nosaltres hem gaudit molt llegint les obres i estem segurs que vosaltres també ho podreu fer.
Enguany han participat 37 persones de totes les províncies i de 16 comarques diferents de Catalunya.
Per la literatura no hi ha distàncies i per fer sentir la nostra veu tampoc. 
Aquest any ens havíem plantejant un nou repte: obrir el concurs a la població del Ripollès, continuar treballant per  a la sensibilització del trastorn mental i la lluita contra l'estigma.
Hem rebut relats de gran qualitat que  han permès acostar-nos i endinsar-nos en el dia a dia de les persones amb un trastorn mental.
Per finalitzar, volem agrair als participants el seu treball, esforç i reflexions, així com també, als centres de rehabilitació pel seu suport.
Agrair també als membres del jurat la seva disponibilitat i recolzament: Sra. Assumpció Illas, Sra. Cristina Casas, Sra. Carme Brugarola, Sra. Marta Mercader, Sr. Eudald Maideu, Sr. Ramon Alabau, Sr. Antoni Pujals, Sr. Florenci Crivillé i Sr. Edgar Illas.
Afegir que aquest concurs no seria possible sense la col·laboració desinteressada dels nostres patrocinadors i col·laboradors: IAS, Elèctrica Vaquer, Fundació MAP, Fundació Tutelar del Ripollès, Associació ACPAD, CBG, Centre d'estudis del Ripollès, Rellotgeria Casademunt, Biblioteca Lambert Mata i  Ajuntament de Ripoll.

Moltes gràcies i fins el 2018!!

Equip de Salut Mental del Ripollès

Entrades populars