ENHORABONA ALS GUANYADORS!!!


1er PREMI
El jurat del IV concurs literari Jordi Pujiula, premia en primer lloc, per la magnífica anàlisi introspectiva, pel gran nivell literari, per la utilització d'un lèxic molt ric i adient i per tot un ventall de referències culturals precises i pertinents a l'obra que porta per títol ESQUIZO de Joaquim Vinyes i Saus del Centre de Salut Mental del Ripollès.
Entrega el premi la Sra. Assumpció Illas, Presidenta del jurat del concurs.





2on PREMI
El jurat del IV concurs literari Jordi Pujiula, concedeix el segon premi per ser un relat que repassa amb senzillesa la història d'una dona i tot el que l'envolta, per com  revela als lectors els seus problemes, analitzant què l'ajuda i què li porta dificultats. Per com  descabdella el tema amb gran coherència i amb imatges molt ben elaborades, l'obra que porta per títol LA DONA INVISIBLE  de Pilar Garcia Santoro, del Servei de Rehabilitació Comunitària del Ripollès.
Entrega el premi Sra. Hermínia Ordeig, en representació de la Fundació Privada MAP.




3er PREMI
El jurat del IV concurs literari Jordi Pujiula, atorga el tercer premi per ser una obra diferent de les altres, imaginativa, per la seva sensibilitat, pel to poètic, per l’univers màgic i efímer de la infantesa que ens mostra, a l'obra que porta per títol SOLDADETS DE COLOR d'Àlex Lacambra Boada del CENTRE DE SALUT MENTAL DE L'ALT PENEDÈS.
Entrega el premi: Carme Sadurní en representació de la  Fundació Tutelar del Ripollès.




Entrades populars