Bases

Destinataris:
Totes les persones majors de divuit anys usuàries dels serveis de salut mental, vinculats als diferents serveis d'inserció i rehabilitació, com ara clubs socials, centres de salut mental i centres de dia, dins l'àmbit de Catalunya.

Tema de la convocatòria:
Tema lliure.

Obres:
Han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos. Se n’admetran d’individuals o de col·lectives, però cada autor (o grup d’autors) en podrà trametre només una. Hauran de ser redactades en prosa i en llengua catalana. S’han de presentar en format PDF, escrites a doble espai per una sola cara, amb el tipus de lletra Arial 12, amb un màxim de 350 paraules per full i una extensió que no sobrepassi els 3 fulls DIN-A4. Els treballs han de portar títol i s’han de signar només amb un pseudònim.

Lloc de presentació i període de lliurament:
L'obra s'ha de lliurar al vostre centre de salut mental de referència.  
Serà el responsable del servei qui enviarà les obres indicant el seu nom, el nom del centre i el telèfon de contacte. Només aquest servei podrà remetre els treballs.
Les obres s'enviaran per correu electrònic a:

mari.vinas@ias.cat    (escrivint al ASSUMPTE: concurs literari)
La data límit de recepció dels treballs serà el 17 d'abril  de 2020

Difusió:
Bloc CONCURS LITERARI JORDI PUJIULA

Premis:
1r premi: 350 €
2n premi: 250 €
3r premi: 150 €
3 accèssits: lot de productes
Obsequi a l’entitat o servei guanyador

Jurat:
El jurat està format per persones vinculades al món de la medicina i/o de les lletres

Criteris de valoració:
Es tindrà en compte: El grau de qualitat literària, correcció estilística i ortogràfica

Veredicte:
Es farà públic el dia del lliurament dels premis, en un acte de presentació que tindrà lloc el 29 de maig de 2020 a les 12 h, a la biblioteca Lambert Mata de Ripoll (Carrer de les Vinyes,1).

Les obres guanyadores es distribuiran als centres participants per tal que se’n facin ressò els mitjans que els siguin propers.

La decisió del jurat és inapel·lable. Qualsevol imprevist que pugui sorgir el resoldrà el jurat i l’entitat organitzadora. La participació en el concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases.

Entrades populars